1 Followers
fodboldtrojer1617aa

Køb Billige Fodboldtrøjer 2016/17,billige Fodboldtrøjer til børn online

Billige Fodboldtrøjer 2016/2017 med navn,billige Fodboldtrøjer til børn 2016/17 med tryk.

New Holland fodboldtrøjer afsløret

Billige Holland 2016 Fodboldtrøje forening KNVB og sponsor Nike afsløret det nye hjem og væk fodbold kits til Nederlandenes landshold på mandag. Sættene i orange og blå "" afspejle traditionelle hollandske værdier ?? såsom mod, lederskab og loyalitet "", i henhold til KNVB.

Den nye hjemmebanetrøje er i orange med stilfulde blå accenter på kraven. Det har den KNVB logo og striber på siderne, også i blåt. "" Oranje "" er en ene ærme og ordet "" Leeuwen "" (løver på engelsk) på den anden. "" Nederland "" er på bagsiden af ​​kraven.

Bukserne er i samme farveskema som shirt - orange med en blå stribe Sokkerne er blå med en orange grafisk repræsentation på læggen, som fremhæver spillere hurtighed og smidighed, i henhold til fodboldforbund ..

Den landsholdet vil bære de nye kits under kvalifikationsrunder til VM 2018 i Rusland.Billige Fodboldtrøjer til børn Hjemmet kit vil blive båret for første gang mod Frankrig på fredag, den 25. marts. Den væk kit vil blive båret mod England på Wembley Stadium i London den 29. marts måned. "