1 Followers
fodboldtrojer1617aa

Køb Billige Fodboldtrøjer 2016/17,billige Fodboldtrøjer til børn online

Billige Fodboldtrøjer 2016/2017 med navn,billige Fodboldtrøjer til børn 2016/17 med tryk.

Lionel Messi siger, at han vender tilbage til Argentina landshold

Lionel Messi iført Køb Argentina 2016 Fodboldtrøje kommer tilbage til Argentina landshold. Ifølge AFP har Messi besluttede at vende tilbage på grund af den "kærlighed" han har for sit land.

I løbet af weekenden, Messi chattede med ny Argentina leder Edgardo Bauza, som var i Barcelona, ​​da holdet spillede Sampdoria i en preseason kamp. Det fremgår, at convo gik godt.

Messi bekendtgjorde han forlod landsholdet i juni efter Argentina tabte Copa America sidste til Chile, den tredje straight sommer, hvor holdet tabte en kop endelig. Og vi kan købe Billige Fodboldtrøjer børn at støtte det!

"En masse ting gik gennem mit hoved om natten af ​​den endelige og jeg gav alvorlige overvejelser om at holde op, men min kærlighed til mit land og denne skjorte er for stor," sagde han fredag ​​i en erklæring udsendt af hans administrationsselskab, per AFP.

Bauza havde sagt han havde ingen tvivl om, at Messi ville vende tilbage, men returnere dette snart er lidt af en overraskelse for mange. Argentina vil spille Uruguay og Venezuela i begyndelsen af ​​september i World Cup kvalifikationen.