1 Followers
fodboldtrojer1617aa

Køb Billige Fodboldtrøjer 2016/17,billige Fodboldtrøjer til børn online

Billige Fodboldtrøjer 2016/2017 med navn,billige Fodboldtrøjer til børn 2016/17 med tryk.

2016-17 La Liga Team Eksempel Barcelona

Barcelonas mål vil være den samme, som de er hver sæson: Vind hver trofæ, de kan, med særlig fokus på La Liga og Champions League. Når det er sagt, dette kan være lidt af en overgangsordning sæson for catalanerne som Luis Suarez er nu 29, som er Lionel Messi. Andrés Iniesta er 32 og købe Barcelona Udebanetrøje 2016/17.

Selv Ivan Rakitic, ofte tænkt som en yngre medlem af kernen i Luis Enriques Barcelona, ​​er 28. Vi kan sandsynligvis forvente endnu et år eller to af top Messi og Suarez, men vinduet er endelig begyndt at skrumpe. Når du kombinerer deres stigende alder med den enorme finansielle stamme af at holde Messi, Suarez, og Neymar på bøgerne, er det fuldt ud muligt, at dette kunne være MSN sidste chance for at vinde en anden Champions League samt en anden diskant siden 2009.

Vil du købe Billige Fodboldsæt Børn for dine børn? Igen bør der ikke være noget også revolutionerende her. Barcelona stadig gerne spille besiddelse fodbold, tålmodigt nedbryde hold gennem kloge afleveringer og bevægelse. De har naturligvis blive lidt mere direkte under Enrique som besiddelse mester Xavi blev erstattet på midtbanen med mere direkte Rakitic og front tre oplevede en større opgradering med tilføjelser af Neymar og Suarez.