1 Followers
fodboldtrojer1617aa

Køb Billige Fodboldtrøjer 2016/17,billige Fodboldtrøjer til børn online

Billige Fodboldtrøjer 2016/2017 med navn,billige Fodboldtrøjer til børn 2016/17 med tryk.

Barcelona 30 mio til at købe Macys bænk

Efter en sommer med drejninger, Barca endelig afsluttet på transfermarkedet, en angriber, der er, fra Paco Valencia, mens den på samme tid, blev den tidligere Barcelona angriber teenager Munir sendt på lånet Valencia, Barcelona, ​​?? men brugt 30 millioner euro Paco Bimunier sikkert være mere egnet til Barcelonas fjerde angriber det? Vil du købe Barcelona 3 trøje 16/17 at vise din kærlighed til fodbold?

Selvom Barca, Alda - Turan og Munir er som holdets fjerde angriber, men Enrique stadig ønsker at købe en angriber på transfermarkedet, da MSN afløser, men Hvorvidt Nuoli Tuo, Bi Aituo Gameiro stadig have det sidste pass og Barcelona. Barcelona endelig at se på kroppen Paco Valencia klubbens præsident har offentligt erklæret, at: "Vi ikke ønsker at sælge Paco." Men i sidste ende Paco stadig i hans 23 års fødselsdag med 30 mio pris at deltage Barcelona.

Paco sluttede Barcelona i de foregående par spil, Munir s præstationer har så mange Barcelona tilhængere er meget meget tilfredse. I den spanske Super Cup, to spil Munir scoret tre, der viser en god konkurrencedygtig tilstand. I sidste sæson Kings Cup, havde Munir scoret fem mål, og blev topscorer i Copa del Rey. Men Enrique gav ikke Mounir fuldstændig tillid, de to første runder i La Liga, Munir legede muligheder, og til sidst sluttede Valencia på lånet, og hans buyout klausul er kun 12 millioner EUR. Dette Valencia uden tvivl afhente en god handel.

Paco og Mounir kan tjene som en wing og midterstilling, uanset MSN helst af dem en skade, de kan erstatte udseende. Og sammenlignet med Paco, 21-årige Mounir være yngre, men han kom fra La Masia at blive mere fortrolig med Barcelona spillestil, men også med Barcelona-spillere med mere forståelse. På dette punkt, for virkelig Paco i Barcelona-systemet i fortiden, er der stadig lang vej at gå. Lad os købe Køb fodboldtrøjer for at støtte store hold!