1 Followers
fodboldtrojer1617aa

Køb Billige Fodboldtrøjer 2016/17,billige Fodboldtrøjer til børn online

Billige Fodboldtrøjer 2016/2017 med navn,billige Fodboldtrøjer til børn 2016/17 med tryk.

Manchester City 16/17 væk skjorte og NIKE frigivet

Manchester City og Nike har lanceret en 2016-17 sæsonen, og fed Jersey.Manchester City Fodboldtrøje 2016/17 er Almeida sort med røde detaljer og gule blink.

Bier: et kig på Manchester City i fortiden og Manchesters berømte ikoner inspireret sort og rød kulør.

Insekter har været siden begyndelsen af ​​det nittende århundrede, synonymt med Manchester United. Da det først blev brugt til at symbolisere den hurtige vækst i byen under den industrielle revolution. Da 1842 Manchester våbenskjold featured syv bier og insekter kan overvurdere byens bygninger, broer, lyskasser, og det kan ses på rådhuset gulv mosaik.

Som en hilsen til farven på iøjnefaldende stribede bi, New Jersey unikke sorte krop og røde skuldre og ærmer dekoreret med levende gule detaljer. Hele suite Ekliptika, det mest slående er en skjorte og shorts, og Nike Swoosh logo Etihad klub våbenskjold.

Klubbens våbenskjold, nye for 2016-17 og først fremhævede i den nyligt afslørede, at hjemme trøje, re-forestillet i gul og sort vej trøje - med farveskema fremkalder de bier, og badge foreviger andre ikoniske symboler, herunder Manchester, Lancashire og Manchester handel skib røde roser. Lad os købe Billige Fodboldtrøjer for vores børn!

Manchester City Fodboldtrøje 2016/17