1 Followers
fodboldtrojer1617aa

Køb Billige Fodboldtrøjer 2016/17,billige Fodboldtrøjer til børn online

Billige Fodboldtrøjer 2016/2017 med navn,billige Fodboldtrøjer til børn 2016/17 med tryk.

Pep Guardiola forstår at slå Lionel Messi

Pep Guardiola vil vide, hvad det kræver at stoppe Barcelona og Lionel Messi ifølge Manchester Citys midtbanespiller Ilkay Gundogan. Guardiola vender tilbage til Camp Nou for første gang som Citys manager fire år efter førende Barca til tre La Liga titler og to Champions League i sine fire sæsoner there.Cheap Soccer Jerseys 2016/2017 fra den bedste online shop. Få gode priser og tilbud på levering ved bestilling Lionel Messi fodboldtøj til børn 2016/2017 i dag!

Men Gundogan, som vil spille på Camp Nou for første gang, siger den catalanske træner forstår at forberede hans side for en hård sammenstød med de spanske mestre.

"Jeg tror, ​​det vil være den største udfordring, ja. De vil helt sikkert være det bedste hold, vi vil have konfronteret indtil videre," den tyske internationale fortalte reportere.

"Jeg har ikke spillet mod dem før, men vi ved alle, at de har verdensklasse spillere og måske verdens bedste spiller i Lionel Messi.

"Væk, vil det være særlig hård, en udfordring, men jeg kan sige, vi er bestemt ikke bange. Vi er nysgerrige og ønsker at have denne erfaring og ønsker at spille i dette stadion mod dette hold. Det vil ikke være en test, men spændende for os.

"Det er et stort plus for os kender dem. Han kender holdet, klubben, stadion og han kender Messi.All den nye Soccer Jerseys 2016/2017 på ét sted. Let at gennemse og købe din Billige fodboldtrøjer børn.